Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Hebanowy Koleus niezalogowany
8 godz. 44 min. temu
~~Lucjan napisał(a): I zaś 2 Żubry za froco ?

ja nie pijam takich ''sikaczy'' więc myślę że ty jesteś takiego czegoś spragniony...
Clara też mi wygrała tylko szkoda że na innym kuponie ''kangurek'' mi przegrał z Anriejem...;D
ale meczyk był superrrr...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Przekrwiony Lędźwian niezalogowany
8 godz. 42 min. temu
0
~~Topazowy Kokorycz niezalogowany
8 godz. 28 min. temu
nie ma sukcesów.....gdzie 60 tys kwota wolna?????????????????? złodzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~~Złotożółty Moszenki niezalogowany
8 godz. 25 min. temu
~~Topazowy Kokorycz napisał(a): nie ma sukcesów.....gdzie 60 tys kwota wolna?????????????????? złodzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale mnie jedzie , naprawdę ,mus upuścić , Dajcie znać
~~ niezalogowany
8 godz. 24 min. temu
Ziobro przed komisją przypomniał słowa premiera: "przytoczył m.in. te wypowiedzi Tuska:

"nie wszystkie moje decyzje będą spełniały kryterium praworządności"

"popełnimy czyny, które będą niezgodne z zapisami prawa. Nie zawsze będę przestrzegał litery prawa"

Zaapelował do komisji żeby nie wstydziła się swojego Premiera :-)
~~Złotożółty Moszenki niezalogowany
8 godz. 23 min. temu
~~Złotożółty Moszenki napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Topazowy Kokorycz napisał(a): nie ma sukcesów.....gdzie 60 tys kwota wolna?????????????????? złodzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale mnie jedzie , naprawdę ,mus upuścić , Dajcie znać

Po 50 -tce.
~~Topazowy Heliotrop niezalogowany
5 godz. 8 min. temu
" Dość gadania , czas działać!!! To słowa naszego ryżego "cysorza" No to teraz Władek ma już przechlapane.
~~zniecierpliwiony niezalogowany
5 godz. 5 min. temu
...a ja stale czekam na to żeby rotacyjny kleryk zaczął Putlera wreszcie wdeptywać w glebę....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.